(:

Idag har jag hjälpt min syster lite. Fixat hennes hår till festen hon skulle på med temat döda kändisar.
Hon kläde ut sig till marilyn monroe. Ganska likt faktiskt. Det va dock lite svårt med håret eftersom min syster har långt hår mot vad hon har. Men det fixade sig med lite toffsar och hårnålar. Dock fick hon ha en röd klänning som ser ut som hennes. Så det va likt tycker jag!

Imon kommer nicklas hit! Vet dock inet när, så det blir en överraskning =) <3

marilyn

Take care

god morgon (:

Vaknade för någon timme sedan.
Idag blir det inget stan eftersom det ösregnar. Lite tråkigt nu i sommaren, men det behövs faktiskt.
Idag blir det att sitta inne, dock inte så mycket vid datan. Måste duscha, städa rummet och rensa bland alla kläderna. Sen blir det nog att läsa en bok.
Igår läste jag ut "Gömda" skriver av Liza Marklund. Riktigt bra och spännande! Precis sådana böcker jag gillar.


Vad ska ni hitta på idag?



Take care!

fin

Nattinatti

Nu blir det att säga god natt.
Ska kolla vad som går på tv nu. Sen troligtvis snacka i telefon men älsk.
Vid elva tiden blir det ; sex and the city!

Vad tycker ni om den serien?

Take care

(:

Va ute och gick med min kära lilla hund idag (: Molle!
Dock så är han inte en så bra modell.

buuus

bus

sommar?

vart tog sommaren vägen?
Jag tycker själv inte att det är något större bekymmer med såna här "tråkiga" dagar ibland. Men inte för ofta.
Och jag som hade tänkt att sola idag.

Någon med något bar film eller bok tips? Jag är uttråkad.

På lördag kommer min underbara pojkvän (:
Den sjunde ska vi åka till bakken.
och sen vidare hem till honom den nionde.

jag älskar dig
Jag älskar dig <3

vem?

svampbob

lycka

Mitt vikigaste och allra största mål i livet är att bli lycklig. Men för att bli det har jag några små mål att lyckas med.
Sen fyran, när vi skulle skriva om vad vi ville jobba med i framtiden har jag alltid skrivit ; Jag vill jobba med att hjälpa människor. Inte på sjukhus utan mer på ett typ behandlingshem eller psykiskt påm något sätt. Nu i höst ska jag gå på omvårdnasprogramet. En dröm som blir till verklighet. Allra helst vill jag jobba med ungdomar. Att ändra en människas syn på verkligheten kanske blir en utmaning, men jag tycker att det verkligen behöva en ändring bland ungdomar i dagen alla samhällen. Jag är själv en ungdom just nu. Och tonårenj är på många sätt en svår period i livet. Men efterm nian väljer man hur man vill ha sitt liv. Vad man vill jobba och, och vad som gör en lycklig. Och då måste man ju kämpa för att få det bli verkligt. Så mycket som jag har jobbat och kämpat det senaste året i skolan. Bara för att få komma in på omvårdnadsprogramet. 
Efter skolan vill jag så klart plugga vidare inom ämnet psykologi. Om jag lyckas med det hoppas jag på ett superduper bar jobb där jag kommer tvivas och göra en förbättring hos folk. Jag gillar att se folk utvecklas och uppnå sina drömmar.
Men innan jag pluggar vidare ska jag resa, helst jorden runt men det räcker med Europa. Ta ett billigt flyg någonstans, bo billigt och jobba ihop pengar. Sen ta sig vidare till ett annat land och så fortsätta så tills man är tillbaka i Sverige igen. Att resa så med mina vänner som jag kännt många år skulle verkligen vara ett minne för livet. Att få se hur folk lever, hur olika länder ser ut. Och att bara få uppleva en sista roliga sak innan man skapar familj, flyttar och så småningen om delas. När man helt enkelt börjar sitt riktiga liv. Sitt vuxenliv. Då man måste ta mer ansvar för sin nya familj. Då men inte kan skoja runt på samma sätt. Man har ett helt nytt ansvar.
Om jag inte kommer in på högskolan ska jag ta ett snabbt men tvivsamt jobb så att jag kan försörja mig. Bo i en mysig lägenhet i Halmstad, sommarstaden på västkusten, min hemstad. Jag hoppas att jag är tillsammans med min nuvarande pojkvän nicklas. Som jag tvivs med väldigt mycket. Och vi har samma drömmar att slå igenom med. (drömmar inom familje livet) Jag har sagt väldigt länge nu att jag vill bli ung mamma. Men det får bli efter skolan, jag vill inte förstöra min karriär och gärna ha ett jobb och en bostad där jag kan uppfostra mina två barn som jag så hemskt gärna vill ha. En pojke och en flicka.
Om det inte finns något jobb i Sverige har jag även planer på att jobba i Norge något år, men dock bo i en liten lägenhet i Sverige. Sen flytta tillbaka till Halmstad efter ett år.

I mitt liv vill jag göra något som betyder något för någon. Jag älskar att skriva, och har därför börjat skriva lite på en bok. Men nu har har fastnat helt totalt, jag tycker inte mitt skrivande duger för någon annan än mig själv än sålänge. Att jobba med något som betyder något i någon liv, att ändra och hjälpa en person. Se hur den utvecklas skulle vara helt underbart.  Att bara veta att det man kämpar för ger framsteg och betyder något för någon skulle vara väldigt underbart. Att komma hem till en underbar familj och veta att man har lyckats genom livet. Det är min dröm när det gäller framtiden.

Man blir inte äldre än vad man gör sig..

Lev ditt liv nu, inte imon, gö som du vill, inte som någon annan vill och kämpa så ska du se att någon dag gör ditt hårt jobbande genom åren en skillnad. Kanske inte bara för dig själv, din familj utan hela världen.
Men viktigast är att man blir lycklig.

..

just nu skriver jag bara för att jag har tråkigt och inget att skriva om.

förut va jag bra på att skriva, men inte nu längre. Jag har helt tappat greppet om det. Jag kan inet skriva något viktigt längre. Bara misslyckande texter. Och jag som alltid har drömt om att någon dag skriva något som betyder något för någon. Vi får se om det händer någon dag.


take care


hemma igen

Är hemma igen efter underbara dagar hos nicklas (:
Dagarna erbjöd mycket sol och bad.

älsk

jag älskar dig <3

hejsan (:

sitter just nu i soffan hemma hos Nicklas. Ska vara här i en vecka.
Idag har jag badat med Nicklas, patrik och marcus.m. Paddlade kanot och välte massa gånger.
Nu på kvällen har vi fixat med nicklas moppe och sen badade vi bastu tillsammans med Marcus.K. Ska kolla på film. Sen ska alla tre sova.
Hur har eran helg varit?

Hunnebostrand 2010

19-25/6

hunnebo

hunnebo  hunnebo  hunnebo

hunnebo

RSS 2.0