all you need is one


At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes...
all you need is one

- peyton sawyer


.


svar på tal från hjärtat

Min pojkvän frågade mig innan idag ; vad känner du för mig ?
Här kommer mitt svar i en kortfattad text.

Det kan känner för dig, det kan tyvärr inet beskrivas. Redan första gången vi började snacka visst jag vem du var, hur du funkar tänker osv. Sen när jag träffade dig ett tag efter kändes det som att vi hade träffats flera gånger förr. jag fick inget bra intryck, inget bra alls. Men ändå höll du kontakten, och frågade om vi kunde ses igen. Självklart sa jag ja, eftersom jag ville veta om du hade samma tankar och ville samma sak som jag med oss. Och det visade sig att du ville. Du ville att det verkligen skulle bli du och jag. Det enda jag tänkte på var hur vi skulle klara det? 18 mil, det är en bra bit ifrån varandra, och i tonåren är det inte lätt med alla nya personer, alla förändringar. Efter sommaren skulle det bli som svårast, en underbar sommar romans skulle gå mot sitt slut. Men du gav aldrig upp om oss. Du släppte aldrig taget om mig. Och dina ord du sa till mig den sista dagen på sommarlovet som vi tillbringade tillsammans va : jag släpper inte taget om dig, om du gör det så visst det är ditt val. Men jag vill bara ha dig. Jag älskar dig Matilda.
De orden ändrade min mening om dig. Du verkligen älskade mig. och jag älskar dig!
Du är en person som aldrig ger upp om oss, Vi litar på varandra och finns alltid där för varandra i vått och tort.
Du är inte bara min pojkvän, du är min bästa vän, min själ, min klippa som alltid får mig att resa mig upp när jag har fallit ner. Du står för att du älskar mig, just precis mig. och det är vad jag gör för dig också, jag älskar dig för den du är, inte någon annan. Och jag står för det också! Du är verkligen det bästa som har hänt mig. Jag har aldrig älskar någon så mycket som jag verkligen älskar dig.
Kärlek är inte bara kärlek, att älska någon. Utan det är en livsstil, som man följer och man följer stilen med sitt hjärta. Men lever i den tillsammans med någon. Och det är dig jag lever min livsstil med!
Men tyvärr kan jag inte säga vad jag känner för dig. Det är så mycket mer än bara känslor.

jag älskar dig <3



pojkvän

(:

jag älskar dig


10 underbara månader med nicklas idag (:
Jag älskar dig
<3





truth or lie



För att vara helt säker måste man först tvivla på allt.

vad gör man när man inte vet ?

Tänk dig att inte veta något, att inte veta om hela ditt liv kommer förändrats, att inte veta hur förändringen kommer bli. För just nu vet jag ingenting, men vågar inte ta reda på något heller. Jag är helt känslolös och kan inte tänka heller, jag som alltid brukar tänka, alldeles för mycket, men nu tänker jag ingenting, och det slrämmer mig en del. Jag kan inte skratta eller le, jag kan inte ens gråta just nu. Allt är så ensammt och tomt. Undra hur det kommer bli sen när saningen kommer fram, vill jag ens veta? nej, det vill jag inte, jag är helt enkelt inte redo på förändringarna än.

RSS 2.0